3 grunner til at du ikke når målene dine med møtebooking

Går du rundt og er frustrert på jobb fordi du ikke når målene dine? Kjenner du på et ubehagelig press når det kommer til KPI´er og budsjett? Er du redd for å at du må bytte jobb om ting ikke endrer seg ? Jeg har også hatt de samme følelsene – La meg gi deg vaksinen min.

 

Dette MÅ du mestre og være lojal mot

For å kunne lykkes med B2B Profesjonell Møtebooking, så er det desidert viktigste at du som møtebooker har nok aktivitet. Avvisning fra kunder gjør kun vondt fordi vi ikke har bygd en stor nok pipeline med potensielle møter vi kan lande. Aktivitet er som en muskel som må trenes opp. Uansett hvor god du er – glem aldri å ha nok aktivitet og vit tallene dine som skal til for å nå målene dine.

 

De 3 feilene

Det er tre fundamentale feil de som jobber med møtebooking og salg gjør nå de skal oppnå målene sine: 1. Forventer et resultat basert på manglende aktivitet og lite kompetanse 2. Misfornøyd med resultat pga høy kompetanse, men manglende aktivitet. 3. Urealistiske forventninger til resultat basert på høy aktivitet, men lav kompetanse. Gullstandarden du ønsker å strebe etter er høy kompetanse med høy aktivitet. Når du kommer dit, så garanterer jeg deg at du har møter hver eneste dag ut året. Da unngår du bekymringer, og det blir en velsignelse å jobbe med B2B Profesjonell Møtebooking.

 

 

Oppsett av en dag

Her er det viktig å gi møtebooker en vaksine før de starter. Sett forventninger rundt aktivitet, og hva som faktisk må til for å nå målene. Track tallene til møtebooker og se om det må jobbes med aktivitet, kompetanse, inspirasjon eller verdier. Kan du ikke måle det, så kan du ikke forbedre det! Det varierer fra bedrift til bedrift hvor aktivt en jobber med møtebooking. Jeg anbefaler at hvis du skal komme på mitt nivå eller oppnå resultater som gir økt omsetning, så må oppsettet i begynnelsen være slik:

 

4 x 90 minutters økter ( Kan også være på 60 min) 08:00-08:30 (Morgenmøte)

08:30-10:00 (Ringe)

10:00-10:30 (Pause)

10:30-11:30 (Ringe)

11:30 – 12:00 (Pause) 12:00 – 13:30 (Ringe)

13:30 – 14:00 (Pause)

14:00 – 15:00 (Mailer og oppfølging)

 

6 viktigste prioriteringer

Når dagen avsluttes, så bør neste dag være planlagt med de 6 viktigste gjøremålene som er mest inntektsgenererende for bedriften og møtebooker. Dette er fordi at man skal bruke tiden sin best mulig og på det som fører til måloppnåelse.

 

 

Lykke til!

 

Andre innlegg
Følg meg