Møtebooking B2B

Å booke kvalifiserte kundemøter som fører til salg, krever at den som skal representere selskapet ditt har god nok faglig salgskompetanse og en god nok formidlingsevne. Det krever også at vedkommende forstår din forretning, dine produkter og tjenester.

Jeg hjelper næringslivet med å booke kvalifiserte møter som resulterer i nye kunder. Møtebooking og leadsgenerering gjort rett, er en effektivt og rask strategi for å øke salg og omsetning!

Omtalt som Norges beste møtebooker av Finansavisen, har jeg nå jobbet som profesjonell møtebooker i 8 år. Jeg blir også din partner og bistår med strategi rundt salg, møtebooking og leadsgenerering.

Prosessen ser slik ut når vi jobber sammen:

Vi begynner å kartlegge hvilke målgrupper du ønsker å komme i kontakt med. Det viktigste vi gjør sammen er å definere hva er et kvalifisert kundemøte og hva er beviset for at vi vet at det er et kvalifisert kundemøte.

I tillegg til å booke kvalifiserte møter for deg så lagres alle responser for å få mest mulig informasjon og data om markedet ditt. I slutten av et oppdrag får du vite hvorfor sa kunder nei, hvem sa nei for nå, hvem ble ekskludert og hvorfor ble de det. Dette er utrolig mektig da vi får lagd en sanntids SWOT-analyse for markedet ditt hvor beslutningstakere har utdannet oss på veien.

Martin Da Veiga som har på headset i et møte
Martin Da Veiga som har på headset i et møte